Kép

Kép

Elmarad a 2020. évi Nemzeti Regatta

A Balatoni Hajózási Zrt., mint a „Nemzeti Regatta – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja” elnevezésű kétnapos rendezvény főszervezője az alábbi hivatalos tájékoztatást adja ki.

Bővebben

Kép

5. alkalommal indul a Nemzeti Regatta, új versenyszám a repertoárban!

A Balatoni Hajózási Zrt. Siófok Várossal – mint társszervezővel – idén már ötödik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Regattát, Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját. A szervezők 2020. június 6-án és 7-én várják a települési csapatokat, a szurkolókat és érdeklődőket Siófokra. 

Bővebben

Kép

Már elindult a nevezés! Vegyen részt az Ön települése is a 2020. évi Nemzeti Regattán!

A Balatoni Hajózási Zrt. által, Siófok Város társszervezésével ötödik alkalommal, a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében ismét kétnapos, családbarát fesztiválra, és a Magyar Vitorlás Szövetség szakmai bonyolításában amatőr vitorlásversenyre invitálja Magyarország településeit a nyár fővárosába, Siófokra.

Bővebben

Kép

Marketing szakmai elismerést kapott a 2019. évi Nemzeti Regatta!

Gyémánt díjjal jutalmazta a Magyar Marketing Szövetség a Marketing Diamond Awards díjátadóján a 2019-es évi Nemzeti Regatta marketingkommunikációs stratégiáját bemutató pályázatot, amelyet a Siófoki Fürdőegylettel - Turisztikai Egyesülettel közösen adtunk be. 

Bővebben

Kép

Gyémánt minősítést kapott a 2018. évi Nemzeti Regatta az Országos Városmarketing Díj pályázaton

Az elismerés újabb bizonyíték arra, hogy a 2016-ban - a balatoni hajózás 170. évfordulója alkalmából - életre hívott országos szintű rendezvény nem csak a vitorlás sport szempontjából figyelemfelkeltő, kedvcsináló és utánpótlást nevelő, hanem településmarketing szempontból értékteremtő, hagyományteremtő és országimázs építő. 

Bővebben

Kép

Rengeteg vendég, élménydús programok és fantasztikus hangulat

A BAHART és szervezőtársai által immár 4. alkalommal megrendezett Nemzeti Regatta- hatalmas sikert aratott a hétvégén, hiszen 50 település 16 megyéből mutatkozott be a nagyközönségnek, mindemelett koncertek, különböző versenyek és rengeteg program várta az idelátogatókat.

Bővebben

Kép

Már csak pár nap és újra megmérettetik magukat a települések csapatai a Siófoki kikötőben!

Már csak pár nap és Siófokon újra megtartják a Nemzeti Regattát! Az RTL Klub Reggeli műsorában Kiss Ramónával és Papp Gergővel a Nemzeti Regattáról beszélgetett 2019. május 29-én Dónucz László, a szervező bizottság elnöke.

Bővebben

Kép

Az 50 település már javában készül az idei Nemzeti Regatta versenyeire!

Kevesebb mint két hét és indul a Nemzeti Regatta – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja – 2019. június 1-2-án! A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) és szervezőtársai idén is 50 települést látnak vendégül Siófokon, ahova 16 megyéből érkeznek majd a csapatok a megmérettetésekre. A kilátogató közönség megismerkedhet a települések saját kulturális értékeivel, ízvilágukkal, programkínálatával, turisztikai szolgáltatásaival Füzértől egészen Körmendig.

Bővebben

Kép

Kisorsolták az 50 település számára a vitorláshajókat és a sárkányhajó csoportbeosztást az idei Nemzeti Regattára!

A Nemzeti Regatta – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja - elérkezett következő fontos mérföldkövéhez, a vitorlás- és sárkányhajófutamok sorsolásához, melyet 2019. május 14-én egy sajtótájékoztató keretén belül tartottak meg, stílusosan a Siófok katamarán fedélzetén. A sajtótájékoztatón 23 benevezett település képviseltette magát, az eseményen ők személyesen is közreműködtek a vitorláshajók és a sárkányhajó futamok beosztásának sorsolásában. Az izgalmas sorsolást az érdeklődők, illetve a többi települési csapat akár élőben is követni tudta az esemény közösségi média csatornáján.

Bővebben

Kép

A nyár első balatoni fesztiváljára, az idei Nemzeti Regattára ismét 50 település érkezik Siófokra!

Összeálltak a települési csapatok az idei Nemzeti Regatta versenyszámaira, melyekre a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) és szervezőtársai 2019. június 1-2-án várják Siófokon a látogatókat. A rengeteg színes, ingyenes családi program között fellép majd Vastag Csaba, az Irigy Hónaljmirigy, Péterfy Bori & Love Band, valamint a Hooligans zenekar!

Bővebben

Kép

Már most majdnem teljes teltház az idei Nemzeti Regattán!

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) és szervezőtársai 2019. június 1-2-án a Nemzeti Regatta Magyarország Településeinek Vitorlásfesztiváljára várják Siófokon a települési csapatokat és a kilátogató érdeklődőket. A kétnapos országos seregszemlének ismét Ördög Nóra lesz a háziasszonya, házigazdája pedig Borbély Ferenc, aki egyben a vitorlásverseny szakértő kommentátora is. Az eseményen ingyenesen látogatható koncertek keretében fellép Vastag Csaba, az Irigy Hónaljmirigy, Péterfy Bori & Love Band, valamint a Hooligans zenekar! A szervezők garantálják, hogy két napig újra egymásra mosolyog az ország a Balaton partján!

 

 

Bővebben

Kép

Még két hétig nevezhetnek a települések a 2019. évi Nemzeti Regattára!

A települési nevezések folyamatosan érkeznek az ország különböző pontjairól, amely alátámasztja a szervezők azon célját, hogy a Nemzeti Regatta egy olyan országos seregszemle, ahol a Balatonra irányuló nyári reflektorfényben mutathatja meg az egész ország a saját helyi értékeit, miközben a közönséget szórakoztatva különböző versenyszámokban vesznek részt a települési csapatok. Az elmúlt két év is bizonyítja, mekkora településmarketing értékkel bír a kétnapos siófoki fesztiválon való színvonalas és színes települési megjelenés.

Bővebben

Kép

Idén júniusban újra elindul a Nemzeti Regatta!

Idén júniusban újra Nemzeti Regatta és az ország településeinek fesztiválja Siófokon! Megkezdődtek az előkészületek, már zajlik a települések nevezése! A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART), idén már negyedik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját. Kijelölésre került a kétnapos esemény időpontja: a szervezők 2019. június 1-2-án várják a települési csapatokat, illetve a kilátogató érdeklődőket Siófokra, a Balaton nyári fővárosába. 

Bővebben

Kép

Vegyen részt az Ön települése is a 2019. évi Nemzeti Regattán!

A Balatoni Hajózási Zrt. negyedik alkalommal, Siófok város támogatásával a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében ismét kétnapos, családbarát fesztiválra, és a Magyar Vitorlás Szövetség szakmai bonyolításában amatőr vitorlásversenyre invitálja Magyarország településeit a nyár fővárosába, Siófokra.

Bővebben

Kép

A Nemzeti Regatta támogatókat keres!

Magyarország Településeinek Balatoni Fesztiválja

2018-ban 50 benevezett település az ország minden pontjáról, két nap alatt több, mint 8000 látogató. Országos médiavisszhang. Több, mint 150 sajtómegjelenés írott, online és elektronikus médiumokban.

A sikeres, nagy költségvetésű országos rendezvény további támogatókat keres!

Bővebben

Kép

2019-ben ismét Nemzeti Regatta!

2019-ben június első két napján negyedik alkalommal rendezi meg a BAHART Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját!

A BAHART a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében ismét kétnapos fesztiválra, és a Magyar Vitorlás Szövetség szakmai bonyolításában amatőr vitorlásversenyre invitálta Magyarország településeit a Balaton nyári fővárosába, Siófokra.

Bővebben

Kép

Zirc beszámolója a 2018. évi Nemzeti Regattáról

"Idén ismét részt vett városunk a Nemzeti Regattán, Magyarország településeinek vitorlás fesztiválján, amelyet 2018.június 9-10-én rendeztek meg Siófokon." - Hevesiné Németh Mariann, turisztikai referens Zirc Városi Önkormányzat

 

Bővebben

Kép

Megvannak a 2018. évi Nemzeti Regatta nyertes csapatai

Egymásra mosolygott az ország hétvégén Siófokon, két nem Balaton parti település is a dobogón a vitorlásversenyben…

Bővebben

Kép

Játssz velünk a Facebookon és nyerj VIP páros napijegyet a Strand Fesztiválra!

NYERJ Strand Fesztivál VIP páros napijegyet a Nagyon Balaton felajánlásával!   Ehhez nem kell mást tenned, csak lájkolni és megosztani a játékban részt vevő Facebook bejegyzésünket, valamint kommentben leírni hogy Te melyik településnek szorítasz a Nemzeti Regattán!
Bővebben

Kép

MVM partneri köszöntő

Az innováció fejlesztése, a jövő generációinak támogatása és a társadalom minél szélesebb körének megszólítása az MVM Csoport társadalmi alapelvei közé tartozik. Ezért sokrétű CSR tevékenységünkben kiemelten fontosak számunkra az oktatással, a kultúrával, a tudománnyal és a sporttal összefüggő együttműködések.

Bővebben

Kép

Nemzeti Regatta 2018 - Hajósorsolás

2018. május 24-én stílszerűen egy hajón, a Siófok katamarán fedélzetén tartottak sajtótájékoztatót a Nemzeti Regatta szervezőbizottságának tagjai és az országos esemény támogatói. A rendezvény leginkább várt része a vitorláshajók kisorsolása volt, melynek keretében mind az 51 település megtudta melyik vitorlással, melyik előfutamban vághat neki a június 9-én startoló versenynek. A sajtótájékoztatón 22 résztvevő település is képviseltette magát, így az izgalmas eseményen személyesen is közreműködtek a vitorláshajók és a sárkányhajó futamok beosztásának sorsolásában, melyet a többi nevező akár online is követhetett az esemény közösségi média csatornáján.

Bővebben

Kép

Vodafone partneri köszöntő

A Balaton turisztikai szempontból meghatározó terület Magyarországon, ezért a Vodafone kiemelt hangsúlyt fektet a térség hálózatának folyamatos fejlesztésére. Tavaly nyáron elindítottuk a Vodafone 4G+ szolgáltatását a Balaton keleti medencéjében, ezt követően idén újabb mérföldkőhöz érkeztünk; jelentős fejlesztési projekteknek köszönhetően a nyár folyamán az egész tó körül elindul a szupergyors 4G+ szolgáltatás.

Bővebben

Kép

A mai naptól honlapunkon elérhető a Nemzeti Regatta részletes programja

A rendezvény hivatalos weboldalán a Fesztivál menüpont Programok alatt a mai naptól elérhető a kétnapos balatoni fesztivál részletes programja! A résztvevő települések vitorlásversenyen, sárkányhajó futamokon, Települési Ízek Versenyében, a színpadon és stand szépségversenyben is összemérik tudásukat! 

 

 

Bővebben

Kép

Nemzeti Regatta - A nyár első balatoni fesztiválja, ahol egyszerre fedezhetők fel Magyarország településeinek kincsei, ízei és kultúrája!

Az esemény főtámogatója, az idén 50 éves évfordulót ünneplő házigazda Siófok városában június 9-10-én országos seregszemlén mutatja meg további 50 település Zalaegerszegtől, Debrecenig helyi értékeit, és enged bepillantást kulturális, kulináris világába! A kétnapos fesztiválon színes családi és gyermekprogramok, egészségsziget, Rádiós kívánságműsor, az ország hírességei és kóstoltatás is várja a kilátogatókat!

Bővebben

Kép

Teltházzal startol a Nemzeti Regatta, 52 település nevezett be a nyár első balatoni fesztiváljára!

Fergeteges koncertekkel és színes programokkal indul a június az idén 50 éves házigazda Siófok városában! A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) és szervezőtársai 2018. június 9-10-én a Nemzeti Regatta Magyarország Településeinek Vitorlásfesztiválján újra várják a települési csapatokat és a kilátogató érdeklődőket az idén várossá válásának 50. évfordulóját ünneplő Sófokra.

 

Bővebben

Kép

Már csak néhány települési hely kiadó a Nemzeti Regattára, a nyár első balatoni fesztiváljára!

 A Balatoni Hajózási Zrt. és szervezőtársai 2018. június 9-10-én a Nemzeti Regatta Magyarország Településeinek Vitorlásfesztiválján újra várják a települési csapatokat, illetve a kilátogató érdeklődőket az idén várossá válásának 50. évfordulóját ünneplő Sófokra, a Balaton nyári fővárosába. Folyamatosan érkeznek a települési nevezések a kétnapos országos seregszemlére, melynek ismét Ördög Nóra lesz az egyik házigazdája. A szervezők a népszerű fesztiválra és települési seregszemlére már csak néhány nevezést tudnak fogadni a bűvös 50-es szám eléréséig

Bővebben

Kép

A Nemzeti Regatta kiemelt támogatója a Vodafone!

Jelentős balatoni hálózatfejlesztésekkel készül a nyárra a Vodafone! 

"A Vodafone támogatásával idén június 9-10-én, Siófokon megrendezett verseny évről évre több ezer érdeklődőt mozgat meg. Biztos vagyok benne, hogy a siófoki hajóállomáshoz és környékéhez érkező csapatok és vendégek nagy örömmel használják majd a gyors, jó minőségű szolgáltatást.” – mondta el Kollár József, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója.

 

Bővebben

Kép

50 település mutatkozhat be a siófoki Nemzeti Regattán a nyár első balatoni fesztiválján!

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) már tavaly novemberben hivatalosan is bejelentette, hogy idén is megszervezi a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját. Kijelölésre került már a kétnapos esemény időpontja is: 2018. június 9-10-én várják a települési csapatokat, illetve a kilátogató érdeklődőket a jövőre várossá válásának 50. évfordulóját ünneplő Sófokra, a Balaton nyári fővárosába.

Bővebben

Kép

Jövő júniusban újra Nemzeti Regatta és települési fesztivál Siófokon!

Hivatalosan is bejelentette a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART), hogy jövőre is megszervezi a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját. Kijelölésre került már a kétnapos esemény időpontja is: 2018. június 9-10-én várják a települési csapatokat, illetve a kilátogató érdeklődőket a jövőre várossá válásának 50. évfordulóját ünneplő Sófokra, a Balaton nyári fővárosába. 

Bővebben

Kép

Alsóörs a Nemzeti Regatta vitorlásverseny idei győztese.

Füzér, a Nemzeti Vágta nyertese épphogy csak lecsúszott a dobogóról... Az összetett települési vetélkedésben Baja vitte el a fődíjat.

Teljesült a szervezők célja, hiszen a hétvégén valóban egymásra mosolygott az ország Siófokon. Közönségsikerrel, teltházzal zajlott a balatoni szezonkezdés első nagy családi fesztiválja, ahol a Nemzeti Regatta 38 település részvételével lebonyolított vitorlásversenyét Alsóörs nyerte.

Bővebben

Kép

2017-ben Alsóörs nyerte a Nemzeti Regattát, az összesített fődíjat pedig Baja vihette haza

2017-ben 38 település csapata különböző versenyszámokban mérte össze erejét június 10-11-én Siófokon a Nemzeti Regattán!

Az eredmények a Tovább gombra kattintva megtekinthetők. 

Bővebben

Kép

Játssz velünk a Facebookon és nyerj VIP páros napijegyet a Balaton Soundra!

NYERJ Balaton Sound VIP napijegyet a Nagyon Balaton felajánlásával!   Ehhez nem kell mást tenned, csak lájkolni és megosztani a játékban részt vevő Facebook bejegyzésünket, valamint kommentben leírni hogy Te melyik településnek szorítasz a Nemzeti Regattán!  
Bővebben

Kép

Már azt is tudjuk, hogy a résztvevő települések melyik vitorlással vágnak neki a Nemzeti Regattának!

2017. május 24-én stílszerűen egy hajón, a Rákóczi motoros fedélzetén tartottak sajtótájékoztatót a Nemzeti Regatta szervezőbizottságának tagjai és az országos esemény védnökei. A rendezvény leginkább várt része a vitorláshajók kisorsolása volt, melynek keretében mind a 38 település megtudta melyik vitorlással vághat neki a június 10-ei versenynek.

Bővebben

Kép

Támogatói köszöntő

Terhes Kristóf, az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatójának támogatói köszöntője:

Szeretettel üdvözlöm Önöket.

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. Siófok egyik emblematikus vállalata. Kiemelten fontos számunkra, hogy a város kulturális és sportéletében, az oktatást, az egészségügyet és a szociális szférát érintő karitatív kezdeményezésekben éppúgy jelen legyünk, mint ahogyan meghatározó a szerepünk a gazdasági mutatók alakulásában is.

Bővebben

Kép

Vajon melyik település nevét viseli a Balaton legújabb hajója jövőre? Június 11-én kiderül!

Nagypénteken, 2017. április 14-én adta át ünnepélyesen a forgalomnak Dr. Mosóczi László a Fejlesztési Minisztérium közlekedésért felelős helyettes-államtitkára a BAHART új hajóját, a Nemzeti Regatta nevű motorost! A modern hajó egyúttal az amatőr vitorlásverseny tavalyi győztesének, Siófok városnak a nevét is viseli az idei hajózási szezonban, így a hajó teljes neve: Nemzeti Regatta 2016 Siófok

Bővebben

Kép

Siófokon júniusban újra Nemzeti Regatta parti fesztivállal

A Balatoni Hajózási Zrt. Siófok város támogatásával a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében ismét kétnapos fesztiválra, és a Magyar Vitorlás Szövetség szakmai bonyolításában amatőr vitorlásversenyre invitálja Magyarország településeit a Balaton nyári fővárosába, Siófokra. Az esemény hivatalos bejelentésére a vitorlázók legfontosabb szakmai eseményén, a Budapesti Boat Shown került sor. 

Bővebben

Kép

Maximálisan elégedett települések, közönségsiker 2016-ban

Óriási közönségsikerrel és a csapatok maximális elégedettségével zárult a Nemzeti Regatta Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja. A kétnapos siófoki eseményen 30 település csapata vett részt a különböző versenyszámokban. A települések vezetői egyöntetűen állapították meg, hogy az alapcél: miszerint az ország két napig mosolyogjon egymásra, teljesült.

Bővebben

Kép

Kiderült melyik település melyik vitorlással indul június 11-én a Nemzeti Regattán

A Nemzeti Regatta június 2-án megrendezett nagyszabású budapesti sajtótájékoztatóján mindenre fény derült: kisorsolták, hogy a csapatok mely hajókkal, és mikor startolnak majd a futamokon. 

Bővebben

Kép

Támogatói köszöntő – Fehér János, FGSZ Zrt.

Szeretettel köszöntöm Önöket a Nemzeti Regatta weboldalán.

Társaságunk, a Magyarország nagynyomású földgázszállító rendszerét tulajdonló és üzemeltető FGSZ Zrt. Siófok egyik legnagyobb múltú, meghatározó vállalata, amely nem csupán üzleti tevékenységével járul hozzá a város és a régió fejlődéséhez.

Bővebben

Kép

Nemzeti Regatta: A nyár első nagy bulija a Balaton partján 2017-ben is

Változatos, színes programokkal és sztárfellépőkkel várja az érdeklődőket a nyár első nagy szabadtéri fesztiválja, a Nemzeti Regatta 2017. június 10-11-én Siófokon! Amíg a vízen a vitorlás hajók küzdelme zajlik, a tó partján a versenyre nevezett települések képviselői a saját nevezetességeikkel, jellegzetes gasztronómiai különlegességekkel, látványos standokkal mutatkozhatnak be.

Bővebben

Kép

Még nevezhetnek a települések a Nemzeti Regattára

A közös élmény összehozza az embereket és a balatoni reflektorfény bemutatkozási lehetőséget ad az ország más régióiból érkező településeknek is. Még jelentkezhetnek a meghívott települések a Nemzeti Regatta Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja elnevezésű kétnapos eseményre.

Bővebben

Kép

Miről szól és hogyan zajlik majd a Nemzeti Regatta?

Már csak másfél hónap és Magyarország települései egy amatőr vitorlásverseny keretében mérik össze tudásukat. De miről szól és hogyan zajlik majd a Nemzeti Regatta Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja?

Letölthető kiadvány

Bővebben

Kép

Vegyen részt az Ön települése is a Nemzeti Regattán!

A Balatoni Hajózási Zrt. Siófok város támogatásával a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében ismét kétnapos fesztivállal, és a Magyar Vitorlás Szövetség szakmai bonyolításában amatőr vitorlásversenyre invitálja Magyarország településeit a Balaton nyári fővárosába, Siófokra.

2017. június 10-11 között második alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Regatta a BAHART szervezésében.

 

Bővebben

Kép

Szervezői ajánló: Kollár József

A Nemzeti Regatta kezdeményezést egyöntetű lelkesedés fogadta a különféle szereplők, szervezetek részéről, a szervezőmunka során pedig példaértékű összefogással találkoztunk. 

Bővebben

Kép

Mi az a Nemzeti Regatta?

A MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében, Siófok város támogatásával megrendezésre kerülő Nemzeti Regatta megszervezésével a Balatoni Hajózási Zrt. fő célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a Balaton nem csak a régióban élőké, hanem közös nemzeti kincsünk.

Letölthető kiadvány

Bővebben