Támogatói köszöntő – Fehér János, FGSZ Zrt.

Támogatói köszöntő – Fehér János, FGSZ Zrt.

Szeretettel köszöntöm Önöket a Nemzeti Regatta weboldalán.

Társaságunk, a Magyarország nagynyomású földgázszállító rendszerét tulajdonló és üzemeltető FGSZ Zrt. Siófok egyik legnagyobb múltú, meghatározó vállalata, amely nem csupán üzleti tevékenységével járul hozzá a város és a régió fejlődéséhez.

Társadalmi felelősségvállalásra irányuló politikánknak megfelelően a kulturális programok, oktatási, egészségügyi, valamint karitatív célú kezdeményezések, intézmények és civil szervezetek rendszeres támogatása mellett vállalatunk elkötelezett a sportesemények szponzorálása és a társadalmi környezet kooperatív közösségkultúrájának fejlesztése iránt, így örömmel csatlakoztunk a Nemzeti Regatta támogatói közé.

A hagyományteremtő célú rendezvényen a sportbarátok, a gasztronómia és a zenei programok kedvelői, helyiek, környékbeli településeken élők és idelátogató turisták, kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a kedvükre való programokat.

Látogassanak ki a rendezvényre, szurkoljanak a versenyző csapatoknak, érezzék jól magukat, legyenek részesei ennek az egyedülálló eseménysorozatnak!
Munkatársaim nevében is élményekben gazdag időtöltést és kellemes nyarat kívánok Önöknek.

Fehér János
vezérigazgató
FGSZ Zrt.

Kép