MVM partneri köszöntő

Az innováció fejlesztése, a jövő generációinak támogatása és a társadalom minél szélesebb körének megszólítása az MVM Csoport társadalmi alapelvei közé tartozik. Ezért sokrétű CSR tevékenységünkben kiemelten fontosak számunkra az oktatással, a kultúrával, a tudománnyal és a sporttal összefüggő együttműködések.

A Balaton és térsége egyre fontosabb szerepet játszik társaságcsoportunk CSR aktivitásaiban. Olyan kiemelkedő balatoni vagy Balaton környéki programokat, rendezvényeket támogattunk az elmúlt években, mint a VeszprémFeszt, a Veszprémi Utcazene Fesztivál, a Siófok 50 programsorozat, a balatonfüredi Anna-bál, illetve a Paloznaki Jazzpiknik. Büszkék vagyunk arra, hogy már második alkalommal lehetünk a Nemzeti Regatta főtámogatói, amely nem csak egy sport rendezvény, hanem kulturális, turisztikai, sőt gasztronómiai szempontból is egyedülálló.

Az MVM nevében a Regattán induló csapatoknak sok sikert, az eseményre kilátogatóknak kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánok.” – Jákó Eszter, kommunikációs igazgató

Kép