Vodafone partneri köszöntő

A Balaton turisztikai szempontból meghatározó terület Magyarországon, ezért a Vodafone kiemelt hangsúlyt fektet a térség hálózatának folyamatos fejlesztésére. Tavaly nyáron elindítottuk a Vodafone 4G+ szolgáltatását a Balaton keleti medencéjében, ezt követően idén újabb mérföldkőhöz érkeztünk; jelentős fejlesztési projekteknek köszönhetően a nyár folyamán az egész tó körül elindul a szupergyors 4G+ szolgáltatás. 

A hálózatunk által támogatott LIVE tracking megoldás segítségével lehetővé válik a versenyzők gyors és szakszerű személy- és értékmentése baleset esetén. A rendszert partnerünk a Snewisport számos hazai és nemzetközi verseny mellett a Nemzeti Regattán is alkalmazza.     
A rendszer lehetőséget biztosít arra is, hogy a Nemzeti Regattára érkező közönség élőben követhesse a verseny állását, így a vitorlázók mellett ők is részesei lehetnek a Vodafone 4G+ szolgáltatás fejlesztéseként létrejövő magas szintű mobilinternet élménynek. - Dr. Budai J. Gergő, vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettes, Vodafone Magyarország Zrt.

Kép