Szeretettel üdvözlöm Önöket.

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. Siófok egyik emblematikus vállalata. Kiemelten fontos számunkra, hogy a város kulturális és sportéletében, az oktatást, az egészségügyet és a szociális szférát érintő karitatív kezdeményezésekben éppúgy jelen legyünk, mint ahogyan meghatározó a szerepünk a gazdasági mutatók alakulásában is.

Büszkék vagyunk rá, hogy az FGSZ két alkalommal is elnyerte az év sporttámogatója kitüntető díjat, és továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy támogassuk a széles közönséget megszólító, minőségi szórakozást biztosító, a sportot, a testmozgást, valamint a helyi kulturális és gasztronómiai értékeket népszerűsítő programokat a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

A Nemzeti Regatta tavalyi sikere, a szervezők és a versenyben résztvevő települések töretlen lelkesedése egyaránt arra sarkallt bennünket, hogy folytassuk szponzori együttműködésünket a Balatoni Hajózási Zrt.-vel, főtámogatóként idén is segítsük a rendezvény minél színvonalasabb megvalósítását.

Az FGSZ Zrt. kollektívája nevében ezúton kívánok Önöknek kellemes szórakozást, izgalmas sportélményeket és szép nyarat! 

Terhes Kristóf
vezérigazgató
FGSZ Zrt.

Kapcsolódó híreink

Alsóörs a Nemzeti Regatta vitorlásverseny idei győztese.

Alsóörs a Nemzeti Regatta vitorlásverseny idei győztese.

Füzér, a Nemzeti Vágta nyertese épphogy csak lecsúszott a dobogóról... Az összetett települési vetélkedésben Baja vitte el a fődíjat.

Teljesült a szervezők célja, hiszen a hétvégén valóban egymásra mosolygott az ország Siófokon. Közönségsikerrel, teltházzal zajlott a balatoni szezonkezdés első nagy családi fesztiválja, ahol a Nemzeti Regatta 38 település részvételével lebonyolított vitorlásversenyét Alsóörs nyerte.

2017-ben Alsóörs nyerte a Nemzeti Regattát, az összesített fődíjat pedig Baja vihette haza

2017-ben Alsóörs nyerte a Nemzeti Regattát, az összesített fődíjat pedig Baja vihette haza

2017-ben 38 település csapata különböző versenyszámokban mérte össze erejét június 10-11-én Siófokon a Nemzeti Regattán!

Az eredmények a Tovább gombra kattintva megtekinthetők. 

Játssz velünk a Facebookon és nyerj VIP páros napijegyet a Balaton Soundra!

Játssz velünk a Facebookon és nyerj VIP páros napijegyet a Balaton Soundra!

NYERJ Balaton Sound VIP napijegyet a Nagyon Balaton felajánlásával!
 
Ehhez nem kell mást tenned, csak lájkolni és megosztani a játékban részt vevő Facebook bejegyzésünket, valamint kommentben leírni hogy Te melyik településnek szorítasz a Nemzeti Regattán!