Szervezői ajánló: Kollár József

Szervezői ajánló: Kollár József

A Nemzeti Regatta kezdeményezést egyöntetű lelkesedés fogadta a különféle szereplők, szervezetek részéről, a szervezőmunka során pedig példaértékű összefogással találkoztunk. 

Azt remélem, hogy minden résztvevő megérez majd valamit abból a lelkesedésből és szeretetből, amellyel ezt az eseményt végül felépítettük. Meggyőződésem, hogy a Nemzeti Regatta - sportértéke mellett – közösségformáló erővel is bír és hagyományteremtő kezdeményezés lesz. Hiszen a közös cél rendkívül egyszerű: szerezzünk örömet az idelátogatóknak és érezzük jól magunkat együtt a nyár fővárosában, ahol ezúttal minden a vitorlázásról, a vízről, a napfényről és a gondtalan jókedvről szól két napig, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A fenti gondolatok jegyében ajánlom megtisztelő figyelmükbe a Nemzeti Regattát, amelyen szeretettel várjuk Önöket is június 11-12-én.

Védnöki ajánlók

Kapcsolódó híreink

Maximálisan elégedett települések, közönségsiker

Maximálisan elégedett települések, közönségsiker

Óriási közönségsikerrel és a csapatok maximális elégedettségével zárult a Nemzeti Regatta Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja. A kétnapos siófoki eseményen 30 település csapata vett részt a különböző versenyszámokban. A települések vezetői egyöntetűen állapították meg, hogy az alapcél: miszerint az ország két napig mosolyogjon egymásra, teljesült.

Kiderült melyik település melyik vitorlással indul június 11-én a Nemzeti Regattán

Kiderült melyik település melyik vitorlással indul június 11-én a Nemzeti Regattán

A Nemzeti Regatta június 2-án megrendezett nagyszabású budapesti sajtótájékoztatóján mindenre fény derült: kisorsolták, hogy a csapatok mely hajókkal, és mikor startolnak majd a futamokon. 

Nemzeti Regatta: A nyár első nagy bulija a Balaton partján

Nemzeti Regatta: A nyár első nagy bulija a Balaton partján

Változatos, színes programokkal és sztárfellépőkkel várja az érdeklődőket a nyár első nagy szabadtéri fesztiválja, a Nemzeti Regatta június 11-12-én Siófokon! Amíg a vízen a vitorlás hajók küzdelme zajlik, a tó partján a versenyre nevezett települések képviselői a saját nevezetességeikkel, jellegzetes gasztronómiai különlegességekkel, látványos standokkal mutatkozhatnak be.