Szeretettel üdvözlöm Önöket.

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. Siófok egyik emblematikus vállalata. Kiemelten fontos számunkra, hogy a város kulturális és sportéletében, az oktatást, az egészségügyet és a szociális szférát érintő karitatív kezdeményezésekben éppúgy jelen legyünk, mint ahogyan meghatározó a szerepünk a gazdasági mutatók alakulásában is.

Büszkék vagyunk rá, hogy az FGSZ két alkalommal is elnyerte az év sporttámogatója kitüntető díjat, és továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy támogassuk a széles közönséget megszólító, minőségi szórakozást biztosító, a sportot, a testmozgást, valamint a helyi kulturális és gasztronómiai értékeket népszerűsítő programokat a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

A Nemzeti Regatta tavalyi sikere, a szervezők és a versenyben résztvevő települések töretlen lelkesedése egyaránt arra sarkallt bennünket, hogy folytassuk szponzori együttműködésünket a Balatoni Hajózási Zrt.-vel, főtámogatóként idén is segítsük a rendezvény minél színvonalasabb megvalósítását.

Az FGSZ Zrt. kollektívája nevében ezúton kívánok Önöknek kellemes szórakozást, izgalmas sportélményeket és szép nyarat! 

Terhes Kristóf
vezérigazgató
FGSZ Zrt.

Kapcsolódó híreink

50 település mutatkozhat be a siófoki Nemzeti Regattán a nyár első balatoni fesztiválján!

50 település mutatkozhat be a siófoki Nemzeti Regattán a nyár első balatoni fesztiválján!

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) már tavaly novemberben hivatalosan is bejelentette, hogy idén is megszervezi a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját. Kijelölésre került már a kétnapos esemény időpontja is: 2018. június 9-10-én várják a települési csapatokat, illetve a kilátogató érdeklődőket a jövőre várossá válásának 50. évfordulóját ünneplő Sófokra, a Balaton nyári fővárosába.

Jövő júniusban újra Nemzeti Regatta és települési fesztivál Siófokon!

Jövő júniusban újra Nemzeti Regatta és települési fesztivál Siófokon!

Hivatalosan is bejelentette a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART), hogy jövőre is megszervezi a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját. Kijelölésre került már a kétnapos esemény időpontja is: 2018. június 9-10-én várják a települési csapatokat, illetve a kilátogató érdeklődőket a jövőre várossá válásának 50. évfordulóját ünneplő Sófokra, a Balaton nyári fővárosába.