Szeretettel üdvözlöm Önöket.

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. Siófok egyik emblematikus vállalata. Kiemelten fontos számunkra, hogy a város kulturális és sportéletében, az oktatást, az egészségügyet és a szociális szférát érintő karitatív kezdeményezésekben éppúgy jelen legyünk, mint ahogyan meghatározó a szerepünk a gazdasági mutatók alakulásában is.

Büszkék vagyunk rá, hogy az FGSZ két alkalommal is elnyerte az év sporttámogatója kitüntető díjat, és továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy támogassuk a széles közönséget megszólító, minőségi szórakozást biztosító, a sportot, a testmozgást, valamint a helyi kulturális és gasztronómiai értékeket népszerűsítő programokat a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

A Nemzeti Regatta tavalyi sikere, a szervezők és a versenyben résztvevő települések töretlen lelkesedése egyaránt arra sarkallt bennünket, hogy folytassuk szponzori együttműködésünket a Balatoni Hajózási Zrt.-vel, főtámogatóként idén is segítsük a rendezvény minél színvonalasabb megvalósítását.

Az FGSZ Zrt. kollektívája nevében ezúton kívánok Önöknek kellemes szórakozást, izgalmas sportélményeket és szép nyarat! 

Terhes Kristóf
vezérigazgató
FGSZ Zrt.

Kapcsolódó híreink

Zirc beszámolója a 2018. évi Nemzeti Regattáról

Zirc beszámolója a 2018. évi Nemzeti Regattáról

"Idén ismét részt vett városunk a Nemzeti Regattán, Magyarország településeinek vitorlás fesztiválján, amelyet 2018.június 9-10-én rendeztek meg Siófokon." - Hevesiné Németh Mariann, turisztikai referens Zirc Városi Önkormányzat

 

Megvannak a 2018. évi Nemzeti Regatta nyertes csapatai

Megvannak a 2018. évi Nemzeti Regatta nyertes csapatai

Egymásra mosolygott az ország hétvégén Siófokon, két nem Balaton parti település is a dobogón a vitorlásversenyben…

Játssz velünk a Facebookon és nyerj VIP páros napijegyet a Strand Fesztiválra!

Játssz velünk a Facebookon és nyerj VIP páros napijegyet a Strand Fesztiválra!

NYERJ Strand Fesztivál VIP páros napijegyet a Nagyon Balaton felajánlásával!
 
Ehhez nem kell mást tenned, csak lájkolni és megosztani a játékban részt vevő Facebook bejegyzésünket, valamint kommentben leírni hogy Te melyik településnek szorítasz a Nemzeti Regattán!