Az elismerés újabb bizonyíték arra, hogy a 2016-ban - a balatoni hajózás 170. évfordulója alkalmából - életre hívott országos szintű rendezvény nem csak a vitorlás sport szempontjából figyelemfelkeltő, kedvcsináló és utánpótlást nevelő, hanem településmarketing szempontból értékteremtő, hagyományteremtő és országimázs építő. 

A Magyar Marketing Szövetség az idei évben is meghirdette az Országos Városmarketing díj pályázatot. A pályázó szervezetek 6 különböző kategóriában nevezhettek. Az elbíráláson a települések előző évi marketingkommunikációját értékelték. A városmarketing díjátadóra június elején a MediapiacON konferencián került sor Budapesten a Mariott Courtyard Hotelben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Siófoki Fürdőegylet - Turisztikai Egyesület, illetve Tourinform iroda 12 db siófoki rendezvény pályázatát nyújtott be, köztük a Nemzeti Regattáét. A siófoki rendezvények mindegyike gyémánt minősítést szerzett és ezzel a tavalyi évhez hasonlóan Siófok idén is elnyerte a Marketing Fővárosa címet. Az országos városmarketing díj ranglistán pedig felkerült az előkelő 2. helyre. Emellett Siófoknak köszönhetően Somogy megye elnyerte a Marketingaktív megye címet 2019-re!

Kapcsolódó híreink

Elmarad a 2020. évi Nemzeti Regatta

Elmarad a 2020. évi Nemzeti Regatta

A Balatoni Hajózási Zrt., mint a „Nemzeti Regatta – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja” elnevezésű kétnapos rendezvény főszervezője az alábbi hivatalos tájékoztatást adja ki.

5. alkalommal indul a Nemzeti Regatta, új versenyszám a repertoárban!

5. alkalommal indul a Nemzeti Regatta, új versenyszám a repertoárban!

A Balatoni Hajózási Zrt. Siófok Várossal – mint társszervezővel – idén már ötödik alkalommal rendezi meg a Nemzeti Regattát, Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját. A szervezők 2020. június 6-án és 7-én várják a települési csapatokat, a szurkolókat és érdeklődőket Siófokra. 

Már elindult a nevezés! Vegyen részt az Ön települése is a 2020. évi Nemzeti Regattán!

Már elindult a nevezés! Vegyen részt az Ön települése is a 2020. évi Nemzeti Regattán!

A Balatoni Hajózási Zrt. által, Siófok Város társszervezésével ötödik alkalommal, a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében ismét kétnapos, családbarát fesztiválra, és a Magyar Vitorlás Szövetség szakmai bonyolításában amatőr vitorlásversenyre invitálja Magyarország településeit a nyár fővárosába, Siófokra.