Az elismerés újabb bizonyíték arra, hogy a 2016-ban - a balatoni hajózás 170. évfordulója alkalmából - életre hívott országos szintű rendezvény nem csak a vitorlás sport szempontjából figyelemfelkeltő, kedvcsináló és utánpótlást nevelő, hanem településmarketing szempontból értékteremtő, hagyományteremtő és országimázs építő. 

A Magyar Marketing Szövetség az idei évben is meghirdette az Országos Városmarketing díj pályázatot. A pályázó szervezetek 6 különböző kategóriában nevezhettek. Az elbíráláson a települések előző évi marketingkommunikációját értékelték. A városmarketing díjátadóra június elején a MediapiacON konferencián került sor Budapesten a Mariott Courtyard Hotelben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Siófoki Fürdőegylet - Turisztikai Egyesület, illetve Tourinform iroda 12 db siófoki rendezvény pályázatát nyújtott be, köztük a Nemzeti Regattáét. A siófoki rendezvények mindegyike gyémánt minősítést szerzett és ezzel a tavalyi évhez hasonlóan Siófok idén is elnyerte a Marketing Fővárosa címet. Az országos városmarketing díj ranglistán pedig felkerült az előkelő 2. helyre. Emellett Siófoknak köszönhetően Somogy megye elnyerte a Marketingaktív megye címet 2019-re!

Kapcsolódó híreink

Marketing szakmai elismerést kapott a 2019. évi Nemzeti Regatta!

Marketing szakmai elismerést kapott a 2019. évi Nemzeti Regatta!

Gyémánt díjjal jutalmazta a Magyar Marketing Szövetség a Marketing Diamond Awards díjátadóján a 2019-es évi Nemzeti Regatta marketingkommunikációs stratégiáját bemutató pályázatot, amelyet a Siófoki Fürdőegylettel - Turisztikai Egyesülettel közösen adtunk be. 

Rengeteg vendég, élménydús programok és fantasztikus hangulat

Rengeteg vendég, élménydús programok és fantasztikus hangulat

A BAHART és szervezőtársai által immár 4. alkalommal megrendezett Nemzeti Regatta- hatalmas sikert aratott a hétvégén, hiszen 50 település 16 megyéből mutatkozott be a nagyközönségnek, mindemelett koncertek, különböző versenyek és rengeteg program várta az idelátogatókat.

Már csak pár nap és újra megmérettetik magukat a települések csapatai a Siófoki kikötőben!

Már csak pár nap és újra megmérettetik magukat a települések csapatai a Siófoki kikötőben!

Már csak pár nap és Siófokon újra megtartják a Nemzeti Regattát! Az RTL Klub Reggeli műsorában Kiss Ramónával és Papp Gergővel a Nemzeti Regattáról beszélgetett 2019. május 29-én Dónucz László, a szervező bizottság elnöke.