Gyenesdiás település bemutatójának megtekintéséhez kattinson a tovább gombra!

Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton aktív és családbarát üdülőfaluja

Gyenesdiás egy kedves kis Balaton-parti település Keszthelytől 2, Hévíztől 7 km-re. A település gyönyörű természeti környezetben fekszik: északról a Keszthelyi-hegység békés lankái határolják, délről a Balaton hullámai mossák.

Vízparti örömök Gyenesdiáson: 2 családbarát strand várja a fürdeni vágyókat.
Diási Játékstrand
2018-ban ismét 5 csillagot kapott a Kék Hullám Zászló strandminősítésen, ill. a legtöbb pontot kapott strandként különdíjban részesült, továbbá birtokolja a Balaton családbarát strandja címet. A környék egyik legszebb és legaktívabb strandján számos nagyszerű program és szolgáltatás várja a vendégeket: élménypark óriáscsúszdával, gyermek és sport animáció, sportpályák, strandrádió, napozóstég, árnyas part, színvonalas éttermek.
Gyenesi Lidóstrand
A község kisebb strandja fövenyes partjával kisgyermekes családok és a napimádók kedvelt fürdőhelye, akik a nyugalmat, a családias hangulatot keresik.
Aktív kikapcsolódás
A településen
túraútvonalak, kerékpárutak, vezetett kerékpártúrák, vitorlázás, horgászat, lovaglás és sok más lehetőség várja az aktív nyaralás szerelmeseit.
Garantált programjaink
A programok a hét minden napján elérhetőek, amelyek közül néhány: korongozás, lövészet, bowling, kézműveskedés, állatsimogató, kovácsműhely látogatás, borkóstoló.
Minden biztosított a felhőtlen családi nyaraláshoz…
A településen számos hangulatos étterem és magyar hagyományokat felidéző csárda található, amelyek magyaros ételekkel és ízletes borokkal csalogatják az idelátogatókat. Családbarát éttermeink gyerekmenükkel, etetőszékekkel és játszóterekkel segítenek a szülőknek, hogy a családi ebéd valóban jó hangulatban telhessen, a szálláshelyek pedig a gyerekek – és természetesen a szülők – igényeit figyelembe véve kínálják kedvezményes, jól felszerelt férőhelyeiket.

 

TOURINFORM GYENESDIÁS

Gyenesdiási Turisztikai Egyesület

H-8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2.

Tel: (0036) 83/511-790, E-mail: gyenesdias@tourinform.hu

www.gyenesdias.info.hu

www.facebook.com/gyenesdias