A Balatoni Hajózási Zrt., mint főszervező a Nemzeti Regatta révén kapcsolatban áll Siófok város valamennyi jelentős és különböző szolgáltatásokat nyújtó szállásadójával (hotelek, panziók, magán szállásadók, stb.). Szívesen közreműködünk abban, hogy a nevező csapatok, de akár a kísérők, szurkolók számára is kedvező feltételekkel igénybe vehető szállás ajánlatokat adjunk Önöknek. 

A szállások foglalásával és térítésével kapcsolatos ügyintézést a nevező települések közvetlenül intézik a szállásadókkal, mellyel kapcsolatban részletesebb tájékoztatást küldünk a jelentkezési csomagban. 

Minden hivatalosan benevezett települési csapat esetében összesen 10 fő számára biztosítanak a szervezők a szombati napon 1 főétkezést, italfogyasztással (üdítő). 

A csapatok étkezésére a Gábor Dénes Főiskola báltermében (épület emeleti szintjén) kerül sor 2016. június 11-én szombaton, 14.00 – 17.00 óra között. 

Az étkezéshez és italfogyasztáshoz a szervezők étel-, illetve italjegyeket adnak át a csapatvezetőknek a helyszíni regisztrációkor a Csapatok Információs Pontjánál.

A fenti jegyeket az ételek/italok átvételekor le kell adni. 

Az ebédelésre szánt idő kiválasztásakor minden csapat gondosan ügyeljen arra, hogy a vitorlásverseny számára kijelölt futamában meg tudjon jelenni! 

Összefoglalva, az étkezésre az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre: 

  • június 11-én szombaton:
    • Települési Ízek Versenyében elkészített saját fogás
    • A helyszínen számos büfé, étterem található
    • A szervezők által biztosított étel- és italjegyekkel vacsora, csapatonként max. 10 fő részére a Gábor Dénes Főiskola bátermében (emelet). 

A helyszínen számos büfé, étterem található!

A rendezvényhelyszínről készített térkép itt tölthető le